RSS

Followers

SIMPLE GIVEAWAY BY BBWANA ADIENIA

Assalammualaikum...
hye smua...
apa kata luangkan masa jap...

jom meriahkan segmen nie..


Jom kita tengok hadiahnya pula:


1. Paris coin porch

2. Paris coin porch

3. Lifestyle coin porch

4. Cincin tudung ( Mickey mouse & epal )

5. Cake fridge magnet

Good luck semua!!! *_^


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

_Senyum sampai ke telinga _

Assalammualaikum...
hye...
selamat  pagi semua...

heheheheheh
pagi nie rasa hepy je...
aty rse tenang je...
seronok jugak....
sumer feeling yg positif semua ad...
hahahahaha

happy sebab dpt seketika bertemu mata....
even kejap je pown ...
tp rse gembire....
alasan utk hntar brang yg ibu bg....

hehehhehe nk ucap trime kasih jugak kt ibu...
sbb ingat kt kite... 
:)
love it....

kegembiraan itu milik semua...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Republik - Selimut Tetangga Lyric lagu

Assalammualaikum...
hye semua...

tgk nie...n dengarkan...
lagu yg tengah hot...
sering kedengaran di corong2 radio...
heheheheh
best jugak 1 st time dengar... 
ok
selamat mendengar :)
love it too :)


miss u <mr.mokaa>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

_Diraikan_

Assalammualaikum...
hye smua...

nak cerita cikit nie...
jumaat lepas ada majlis persaraan seorang daripada staff kt sekolah nie...
then guru2 nie buat suprise utk staff tersebut...
so ad tema lagi tw...
MERAH gitu....
heheheheheh

then sy pown dpt jgk invitation tu...
hehehheheeh sbb ad insan yg tolong bayarkan...
maklumlah guru praktikum je kn....
heheheheh...

mse smpai tu skli ngn kwn smpai2 je dpt bunga...
hahahahah
KATANYA diraikan...
ooowhhhh terkejut jugak...
heheheheh

ingatkan utk staff tu je...rupanya utk kteorang skli...
terharu....
kne bg spatah 2 kata lg...
nseb baik da biasa...
heheheeheh sgan jgk...


ppe pown....
terima kasih utk pihak yg terlibat...
cntik hadiah yg mereka bg...
tq you so much...
love it <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih

Assalammualaikum


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Terlepas_ SO SADDDDD :(

aSSALAMMUALAIKUM...
Hye semua....
lme xmenulis kot...

oleh kerana dah lme xberblogging...cuma intai2 je...
hari ini bukak gmail...
n tgkkkk...
ad contest dr Nuffnag....
huaaaaahuaaaaaaaaa....

TAPI....
da terlambat...
kuikuikui,,,,
terlepas SUDAH....

Tengokkk ler...dpt g MACAU tw klau terpilih....
huahuahua


apa nak buat...xd rezeki kn...
so kita doakn sspe yg dpt g tu enjoy g sne...
huhuhuu
gud luck uollls...
hohohohoho

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

segmen blogwalking bersama cikgu ayu

Assalammualaikum...
hye semua...


syarat-syaratnya..

1. follower blog ayu ye.. kalau dah... terima kasih diucapkan
2. tajuknyer segmen : blogwalking bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

selamat menyertakan diri :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SEGMEN REVIEW BLOG #1

Assalammualaikum...
hye semua...
jom luangkan mse 
hehehhehee
:)


selamat menjoinkan diri...
hehehhehe :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa DISINI. *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 


ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com

Assalammualaikum...
hye semua

Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Giveaway by NazaTupperware.JOM JOIN!!

Assalammualaikum...

hye semua...
apa kata kite join GA nie....
mne la tw ada rezeki kn...
hehehehhe


Syarat:
1.Sesiapa je asalkan ada alamat kt Malaysia ni =)

2.Tarikh Tutup 15 October 2014.

3.Hadiah surprise!!!!!! 

4.Pemenang akan dipilih random melalui cara "cabutan bertuah".

5.Pemenang akan diumumkan secepat mungkin setelah tamat giveaway ini.Insya'Allah


sy tag princess2 ini :

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

cARIAN keK bATik

Assalammualaikum...
hye...

hehehehehe nak crite sikit ni...
adeh tercari-cari resepi kek batik.... yang terbaik kate nyerrrr...
hahhahaahah
so meng'GOOGLE' lah saya kn....
heheheheeh

sebenarnya da pernah wt da...
tp nk try lg....
adik ckp sedap...
so nk wt lg biler ad mse...
nak cri yg paling agak2 cm sedap jer kn...
heeheheheh
masuk pulak student2 nie dlm bilik guru tgk sy cri resepi...
hahaahahah...
ade je kn...

aish2...xpatut xpatut...
apa nak buat...
nak makan kena la usaha kn...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

hapyy time

Assalammualaikum...
hye...
salam pagi jumaat yang barakah....

hari ini gembira sebab esok da start cuti...
n bakal menyambut hari raya haji...

maka kita akan bercuti....
yeeeehaaaa....
hehhehhehehe...

mlm nie kwn2 sumer da nk grak blek....
ada yang da grak blek pas sek....
huhuhu...

so... have a save journey oraitttt....
hhehehehee...
salam aidiladha...
miss my family....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1st Give Away by Cantik Sihat Semulajadi

Assalammualaikum...
hye...

ha sekarang korang msti tengah xd kje kn nk wt...
jom join ni...
support cikit...
:)
hehehehhe


Hadiah-hadiahnya untuk 3 orang peserta; 
no. 3 - topup RM 10, 
no. 2 - topup RM 30
 & 
no. 1 - produk suplemen bernilai hampir RM 150.00

GOOD LUCK SEMUA :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Semoga dimurahkan rezeki

Assakammualaikum...
hye semua...
da lme kn xtulis entry...
sebenarnya sibuk sejak2 nie...

pagi ni ingat nak tengok2 je...
hehehhehe...
tp now nak menulis pulak...

xd cerita ppe nak share....
cume...
ada insan ni...
sangat2 bermurah hati....
bagi something utk sy n kwn2 sy...
bg sy die baik...
sy xdpt nk balas...
cuma mendoakan agar die dimurahkan rezeki....
insya-Allah amin...

k salam ukhuwah dr sy...
may Allah bless u :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Miss U

Assalammualaikum...
hye...

sekarang nak bercerita tentang rindu...

R
I
N
D
U

5 Huruf ni ada makna nya berdasarkan tafsiran seseorang tu....
ianya adalah perasaan yang kte sendiri rasa bila kita merindui seseorang...
tak kira sama ada orang tu keluarga kita ataupun sahabat kita...
ungkapan tu terkadang sukar untuk kita luahkan...
kita rasa dan kita sendiri yang alami...
so...
rindu itu mempunyai makna yang luas...
berdasarkan ruang lingkup individu tu...

sampai sini je...
selamat malam semua... :)


malam nie rindu pd si dia...
huhuhuu...
si dia sibuk dengan kerja...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

_Monday Blues_

Assalammuaalaikum...
hye...
salam isnin...
heheheheh


hehehhehe jom check jalan penyelasaian..
hehehehe lebih kurang cm tu la...


so 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Segmen Jom Blogwalk ! #2 by Mellya

Assalammualaikum...
hye semua...
:)
jom join nie....hhhehehehehe


Tarikh Tamat : 30 Ogos 2014

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Segmen Blogwalking Bulan Kemerdekaan

Assalammualaikum...
hye semua...

apa kata jom semua meriahkan segmen nie...
heheheheh


Tarikh Mula: 23 Ogos 2014
Tarikh Tamat: 31 Ogos 2014

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

"1st GiveAway : Selamat Hari Lahir Aselawati"

Assalammualaikum...
hye semua,,
da lme xjoin GA...
jm try....
hehehhehe

Hadiah :
Buku
Mulakan Kerja Dengan Doa
Amalan 24 Jam Dalam Kehidupan Rasulullah s.a.w.

Cenderamata UUM
stiker kereta
penanda buku
pen
Set 1

Set 2
Pemenang
Individu bertuah akan dipilih seramai 2 orang melalui konsep tradisional cabutan bertuah.

Tarikh Akhir :
22 Ogos 2014 

Waktu :

11.00 malam

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat Ini

Assalammualaikum...
selamat pagi...
huhuhuhu :)

ceria hari ini seceria saya...heheheh
sebab nak balik kampung jumpa mak...
tambahan balik untuk kenduri perkhawinan akk...

pagi tadi masa relief kelas 4 Sains...
ada baca info berkenaan pancaindera kita yang dikurniakan Allah...
sangat2 bermanafaat...

nie sedikit petikan daripada artikel tu...

Sesungguhnya Allah S.W.T sewaktu menyebut tentang pendengaran, penglihatan dan pemikiran akan membawa kepada susunan ayat daripada Surah Al- Mulk iaitu 

Maksudnya : Dan Dialah juga yang mengadakan bagi kamu pendengaran dan penglihatan serta hati (untuk kamu bersyukur, tetapi) amatlah sedikit kamu bersyukur.
(Surah Al-Mulk, 78)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Salam Isnin

Assalammualaikum...
selamat pagi semua...
hehehheheheh
macam dalam kelas pulak kn...
hehehhehe..
jom luangkan masa amalkan zikir ni,...
insya-Allah dipermudahkan segala urusan...
 :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Banjir

Assalammualaikum...
hye semua...
hehehheh sempat lagi je kn berblogging...
tengok tajuk je da tw kn ttg apa yg akan sy cerita....
hehehhehehe

hari nie g sekolah dalam keadaan hujan...
walaupun gerimis...
hujan xberhenti drpd pukul 1.00 pg td...
sebab tu la hmpir kebanyakan tempat di Melaka nie banjir,,,
termasuklah sekolah saya...
huhuhuhu...

so...
pelajar dibenarkan balik...
tp.....
guru2 xboleh balik...
kena bersihkan bilik guru yg telah dimasuki air...
walaupun barang sy xbanyak tp ringan2 kn tangan...
hhehehehhe....

banyak barang yg terpaksa dilupuskan sebab habis basah...
so mgkin bnyk kerugian yg akan ditanggung...
jom berkemas...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Mari Beraya ke #NNRaya Open House 2014!

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada para Nuffnanger!
Harap anda semua sihat, ceria dan bahagia! :)
Sempena bulan Syawal ini, we would like to invite you to come join us at the #NNRaya Open House 2014 for some makan, minum, laughter and games with our Nuffies! Feel free to ajak fellow bloggers yang lain to meet up during the event and to have some fun bersama-sama!
 
Details for the event are:
#NNRaya Open House 2014

Date: 23 August 2014 (Saturday)
Time: 3pm – 8pm
Place: Wanaka the Bungalow, Damansara Heights

Join us for the fun activities supported by our official partners Ambi Pur and U Mobile.
Masak-masak session, Congkak & Batu Seremban challenge, Ambi Pur Snap & Win, U Mobile Call to Win, WOW Photobooths and more… Come ready with your cameras because there will be different exciting activities waiting for you guys!
The #NNRaya Open House 2014 is an invite-only event and we will be giving out 120 pairs of exclusive invites to you awesome Nuffnangers. Visit our blog to participate, all you need to do is:


1. Share our Instagram poster on your Instagram and include in your caption “Mari Beraya ke Rumah Terbuka Aidilfitri Nuffnang!” Tell us why you would like to join us. Remember to tag us @Nuffnang and include the hashtag #NNRaya.

The best 120 Instagram post caption will win a pair of invites to #NNRaya Open House 2014.

2. Fill in the form on our blog post. Don’t forget to include your Instagram post permalink.

3. The deadline to submit your entry is by 17 August 2014 (Sunday).

We would like to thank our official partners, Ambi Pur and U Mobile for their support. 

Last but not least, jangan lupa untuk tengok video Nuffnang Raya kami kalau you belum lagi!



See you there at #NNRaya Open House 2014! ;)

**** huhuhu klau dapat g kn best...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

My Condition

Assalammualaikum...
hye...
hehhehehe..

tengok gambar kat atas nie...hahahhaha
macam nie la keadaan saya sekarang....
penat...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Salam Isnin

Assalammualaikum...
selamat pagi semua...
huhuhuhu hari isnin kan...
biasa la kena pergi sekolah....
utk tunaikan amanah dan tanggungjawab sebagai guru praktikal...
perhimpunan pagi...
relief kelas...
semua tu ada...

pagi nie buku utk laporan penyeliaan da smpai...
terasa gugup pown ada....
aishhh debor rasa jantung nie...
apa2 pown usaha doa dan tawakal utk proses penyeliaan tu nanti...
may ALLAH ease everything...
wish me luck... :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Semalam.. :)

Assalammualaikum...
hye semua...
selamat pagi..

hehhehehe tengok tajuk entry je da thu kan saya nk cerita pasal apa....
hehehhehehe
semalam tidur awal....
hehheheheh sebelum pukul 9 je da msuk tidur...
hahhahahha orang lain sebok dengan rph dan segala bagai...
saya melenakan diri di katil...
penat sangat rasa....

semalam jugak....
masuk kelas terpaksa marah student yang tak nak dengar cakap...
huhuhu...
faham sangat masa tengok muka diorang...
huhuhuhu muka memberontak....
apa lagi...
kena la slow talk...hehehhehehehe

nasib baik ok da...
hehehhehehe
 k la bye...
hehehhehe... terkadang garang itu perlu....
hhaahahahahah :0

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kembali ke Sekolah.... :)

Assalammualaikum...
hye semua...
selamat pagi...
heheheheh

hari ni da start sekolah semula...
penat perjalanan semalam xhilang lagi...
walaupun dekat...
hahahahahah

erm hari nie rasa cam excited pulak nak ke sekolah...
hahahhaha nak thu sebab apa?
hehehehheeh...
sebabnyer asyik tersedar je mse tidur semalam 
sebab takut terlewat datang sekolah hari ni...
hahahahaha... sengettt betul...

pagi ni motor buat ragam...
biasalah da seminggu xdihidupkan...
jenuh nak memanaskan enjin yang asyik nak mati je...
hohohohooho...

hehehhhee panjang lebar pulak nak bercerita,...
belum terlambat untuk ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Busy + Penat

Assalammualaikum...
hye semua...
ari ni penat & sikit...
skrg nie baru ada ruang sikit....


rasa cam nak telentang je kt atas katil...
huaaaa...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Mengawas...hehehehe

Assalammualaikum...hye semua...
hehhehehe...pelik2 je kan tajuk entry nie...
hahahahhahaha

sebenarnya kat sekolah nie ada buat ujian bulanan....
jumaat lepas da start daripada student form 4 dengan form 5....
semalaman sepatutnya ada jaga student ujian tapi cikgu lain yang ambil alih...
hehheheehe biasa la kan...
xthu apa2..nasib baik ada bantuan senior2...

hari ini kena jaga students exam...
tak pernah pown masuk kelas ni...
so relief kelas dan kena edar soalan ujian...
heheheheh...

all the best semua utk jawap kertas soalan nanti...
especially utk 5RJP...
paper Matematik...
good luck...
may Allah ease everthing... :)

ok la....daaaaa semua...
hehhehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kehujanan

Assalammualaikum...
hye semua...
selamat pagi...

hari ni ke sekolah dengan basah lencun...
huhuhuhu hujan lebat...biasalah motor je yg ada kn...
tp kecian  kt sue pown basah...
heheheheh

sy yg menunggang ad la jugak penghalang sebab pakai baju hujan...
dr pagi kat rumah hujan memang dah lebat...
nak wat cam ner kan...nak xnak kena la redah jugak...
kalau tak x ke sekolah lah jawap nyer...
heheheheh...

rse xslse ckit pagi nie sbb basah...
nasib baik la da kering kan sekarang nie duk ngadap kipas...
heheheheh
 ok la...nie dulu yer...
ada keje sikit nak kena buat...\
daaaa...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selamat Pagi...

Assalammualaikum...
hye semua...
da lebih kurang sebulan tak buka blog nie....
bersarang da macam apa je da...
hehehehehe

hari nie level konfiden untuk mengajar kelas relief up sikit....
even kelas relief..ttap nk mengajar n buat ulang kaji dengan student...
maklumlah...minggu depan student ada ujian...
so sebagai persediaan buat ulangkaji sama-sama dengan pelajar..
heheheheh
students boleh bertoleransi dan bagi kerjasama...
hehehhehe
 ok la sampai sini dulu la yer...
walaupun nak citer banyak kat sini tapi tak pe la...
heheheh
kite jumpa lain kali...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cuti Sebelum Praktikum :)

Assalammualaikum...
hhehehhehe riang rasa hati sebab esok nak balik umah mak....hehhehehe
cuti sebulan sebelum berpraktikum...
huhuhu berdebar...

Apa-apapun debaran diketepikan dahulu...
jom nikmati saat indah di kampung...
hehheheheh...


selamat menjawab soalan peperiksaan pada rakan serumah iqha, ida n eiya...
hehhehhe diorang balik lambat lagi sebab masih lagi berbaki exam...hhhehehhe
my senior akak mizah dah balik tadi...
hehehhehehe now...giliran saya pula...
maka esok adalah penghujung sem di kolej...
sebelum tu jom layan lagu jap...


selamat bercuti....
yeeeehhaaaaaa.. 
:0 ::)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2nd Simple Giveaway SZL

Assalammualaikum...
hye...


#TARIKH MULA 14/6/2014 HINGGA 16/6/2014.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

First Giveaway By Iraa

Assalammualaikum...
hye...

HADIAH
Topup RM5 x2
Chocolate Fate & Date(Sekotak=50peket) x1
Brooch Cute(sepasang) x1
Novel Cinta 3 Suku kaya Herna Diana x1
Shawl Glitter x1
Skinny Jeans x2

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GIVEAWAY SAJE-SAJE

Assalammualaikum...
hye semua...
hehheheheh malam2 nie jom join nie...

Senarai-senarai Hadiah boleh KLIK SINI

selamat menyertakan diri....hehehehe :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Doodle dari Fiqa Nsz

Assalammualaikum...
selamat malam...
hehheheh
sy da hbiz exam...
hehehhehe lega rasanya...
da 2 hri sbnrnyer...
tp ad bnde lain yg dibuat so xsmpt2 la nk buat entry...hehehheeh

sebenarnya ni entry utk penghargaan utk Fiqa Nsz
heheheh sebab da buatkn doodle utk sy...hehhehe
simple n nice...suka gabungan warna purple n pink...heheheh

bawah ni adalah banner drpd segmen yg saya join...


taraaaaaaa...

cantik kn...
hehhehe
cuma mse join tu lpe nk bgtw wrna tdung so jd wrna putih aje...
apa2 pown suka sgt...
hehhehehe
tq Fiqa


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Under Construction

Assalammualaikum...
hye semua...
maaf susunan blog nie agak berterabur sekejap...
hehehhe
maaf yer... :)


hahhahahah semua gambar nie fokus sgt kn...
hahahhaha
selamat malam :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Salam Kenalan Dari Blogger NotaShalimar

Assalammualaikum...
hye....
salam maghrib
...


saya tag mylovely friend iqha

[12 jun 2014 hingga 30 jun 2014]
10 peserta terawal akan disenarai dalam bloglist selama 1 bulan.

Hadiah-Hadiah
1. Tudung Bawal+Keronsang
2. Tasbih Homemade
3.Fridge Magnet: Melaka/Pangkor/Cameron Highland
4. Rantai tangan


maaf xd instagram n twitter :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

rEAD this messagE


counters