RSS

Followers

Cuti Sebelum Praktikum :)

Assalammualaikum...
hhehehhehe riang rasa hati sebab esok nak balik umah mak....hehhehehe
cuti sebulan sebelum berpraktikum...
huhuhu berdebar...

Apa-apapun debaran diketepikan dahulu...
jom nikmati saat indah di kampung...
hehheheheh...


selamat menjawab soalan peperiksaan pada rakan serumah iqha, ida n eiya...
hehhehhe diorang balik lambat lagi sebab masih lagi berbaki exam...hhhehehhe
my senior akak mizah dah balik tadi...
hehehhehehe now...giliran saya pula...
maka esok adalah penghujung sem di kolej...
sebelum tu jom layan lagu jap...


selamat bercuti....
yeeeehhaaaaaa.. 
:0 ::)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Montana said...

rinduu kampunggg ooooiii huhuhu ;-(

Pha Is said...

selamat bercuti.. saya pun baru je stat cuti semester.. :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah!!
Refer sini http://kapas-putih.blogspot.com/2014/06/lucky-blogger-no-8-segmen-saya-nak.html
(Salam Kenalan dari http://drshikinzainal.blogspot.com)

Hafizah Halim said...

Salam Ramadhan & Salam Perkenalan..
Jemput join GA daya ye..
http://www.ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

dzu amri said...

Hoho.. Seronoknya dia.. Tak lama lagi nak praktikum dah kan.. Good luck!! Buat betul2.. Ni la peluang untuk merasai pengalaman kerja yang tak susah.. hehe

momsavenues.com

Montana said...

saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

Post a Comment

rEAD this messagE


counters