RSS

Followers

SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa DISINI. *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 


ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

15 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen dear...

Anayizus -SBP- said...

hehe tq sis farah

wawaabdhadi said...

Assalamualaikum yana, wawa datang blog walking dan follow sini. Terima kasih sudi join dan support segmen pertama wawa :)

Jangan lupa tunggu wawa update senarai peserta untuk di follow ya :)

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah
Ade singgah... Semoga berjaya

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Hafiza AizZawa said...

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Flawless Sakura said...

Selamat bersegmen ! :)
Datang dari segmen yang sama.
Done follow awak. Singgah follow sy jugak ye. peace :)

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

azifah yazid said...

dari segmen sama

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

MNH SASTERA MELAYU said...

salam singgah dari segmen yang sama.

nunu said...

assalamualaikum...saya daripada segmen yang sama^^ comel laa blog.done follow.singgahlah blog saya ye! ;)

http://nununonsense98.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

nur as said...

Singgah dari segmen yg sama.
Dah follow :)
Selamat menaikkan followers!

Cahaya Alam Maya

Liza AZW said...

Hi.Selamat bersegmen!dh follow, jgn lupa singgah blog sy jugak.good luck!
http://jungundberuehmt.blogspot.com/

Cik Deeba said...

Hai.. saya singgah dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye :)

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Post a Comment

rEAD this messagE


counters