RSS

Followers

Liebster Award

hai semua...
apa yer Liebster Award ni...
huhuhu
tq pd yg tag sy tu...
hehhehe fiemi

Ni soalan dari fiemi...
Kena Jawab soalan di bawah dengan jujur pula...hehehehe.. :)

1. Bila start masuk dalam dunia blogging
hehheheeh sy start berkecimpung dlm dinia blogging nie dr 8 Mac 2014...hehhehe bru bpe bulan je kn...baru agy nie,,,

2. Percaya tak dengan magic
erm magic,,,ntah aek...nk ckp percaya xjugak...tp stakat dgr2 n tgk gitu2 je bole la...xbpe nk pcye sgt,,,heheheh

3. State your best past time memories
hehehehe yg paling best mse form 6 dulu...ngn kwn2 yg giler2...sumer giler makan, giler enjoy...hehehehe habis test or exam masing2 yg 25 org tu akn kluar...sme2...

4. Jikalau mesin masa doraemon itu wujud, apa yang nak diubah dalam masa lepas
kalau ada mesin masa, sy nk jadi lebih bertanggungjawab pd mak sy...

5. Looking back for the past 3 years, how much do you think you changed
huhuhu sejak masuk U ni...mungkin ada bnyk perubahan, bukan setakat mental je berubah,, banyk la senang cite,,,pemikiran lbh kedepan...majukan diri tu yg pnting...hehehehhe

6. Who do you see in yourself for the next 10 years
heheheheh msti la dpt realisasikan cita2 sebelum msuk U...nk jd pensyarah....ada keluarga bhgia di smping mak yg tersyg...

7. And apa yang akan dibuat untuk pastikan perkara itu berlaku
usaha...doa...n tawakkal...

8. Siapa idola dalam hidup
idola sy suka Ally Iskandar sbb cara dia berckp tu...idea die...cara dia...heheheheh

9. Nyatakan prinsip hidup korang
sekali jatuh tak semestinya akan sentiasa jatuh,,,
bangkit untuk kejayaan masa hadapan...
uasah itu tangga kejayaan...

10. Apakah perubahan dalam hidup korang setelah korang start blogging
hehehehhe ramai kawan dlm blog...even tak berapa kenal...tp peramah...sudi tegur2...heheheh

11. Apa pendapat korang pasal blog saya
simple...but nice...hehehehe :)


tq fiemi...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

fiemi said...

wahhhh. thanks sebab jawab :D

Anayizus -SBP- said...

hehehheh sme2 fiemi..tq tw sbb tags sy... :)

Post a Comment

rEAD this messagE


counters